Laveste ledighed i EU? Vinderen er Østrig!

austria

Bare 4,8 pct. Så lav er ledigheden i Østrig, selv om EU-landene stadig rider på de voldsomme efterdønninger fra den økonomiske krise og recessionen i euroområdet. Det viser Eurostats seneste opgørelse af arbejdsløsheden i EU-landene, som bygger på landenes indberetninger fra februar. Dermed er Østrig det land blandt alle 27 EU-lande, hvor ledigheden er lavest. På en andenplads kommer Tyskland, der er hele Europas bedste bud på et vækstlokomotiv netop nu. Kun 5,4 pct. af tyskerne er arbejdsløse. Danmark er nummer 8.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s