Luxembourg er klar til at fjerne bankhemmeligheder

frieden_bannofa_martin_thill_ed-01

Vi ønsker at styrke samarbejdet med udenlandske skattemyndigheder, siger hertugdømmets finansminister. Luxembourg, som er berygtet for sine bankhemmeligheder, er klar til åbne op, så andre lande kan holde øje med skattesnydere. Det fortæller det lille hertugdømmes finansminister, Luc Frieden, den tyske avis Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung. Han siger, at man i Luxembourg er i gang med overveje større gennemsigtighed i bankerne. – Vi ønsker at styrke samarbejdet med udenlandske skattemyndigheder, forklarer han.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s