De fattige, de handicappede og de arbejdsløse bliver ramt af store besparelser i Storbritanien idag

poorest-cuts1

Velgørenhedsorganisationen Crisis forventer flere hjemløse når de barske besparelser som den britiske regering i dag gennemfører træder i kraft. Det er de fattigste briter der må holde for. Dem med de laveste lønninger, de handicappede mister tilskud og det bliver endnu mere vanskeligt at være arbejdsløs i Storbritanien. David Cameron regeringen lader til at være endnu mere brutal end Margaret Thatcher. Det er især en ekstra skat på gæsteværelser i små lejligheder der ser ud til at ramme unødvendigt hårdt. The Guardian har udarbejdet en oversigt over dagens ændringer her. “April er den ondeste måned”, som de berømte ord fra TS Eliot lyder i “The Waste Land”. Arbejdsminsiter Iain Duncan Smith har været på banen med provokerende udtalelser om at han “sagtens lan leve for £50 om ugen”. Denne brevskriver konstaterer tørt at Storbritanien har en regering bestående af rige uden empati for fattige. Selv den højreorienterede britiske avis The Telegraph er nu ude med kritik af den konservative regering og den manglende reaktion fra oppositionen. 440,000 familier vi miste små 20 britiske pund om ugen efter besparelser og den nye skat på gæsteværelser.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s