David Camerons nærmeste allierede på vej til at blive smidt ud af de konservative

Budget 2012

De katastrofale lokalvalg tidligere på året og de manglende økonomiske resultater sætter nu ekstra pres på George Osborne, der i forvejen var den mest upopulære politiker i Storbritanien. Han blev bl.a. buet ud under en præmieoverrækkelse til OL i London. ‘George is the problem’, hedder det, og de konservative taler om at udskifte finansministeren med udenrigsministeren, William Hague. Problemet for premierminister David Cameron er at det er den nærmeste politiske medarbejder som han står til at skulle sætte på porten. Men knivene er trukket frem. Spørgmålet er bare hvornår der bliver slået til.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s