Polen er den funklende stjerne på den europæiske himmel

© CE/EC Flag of Poland 6/12/2003

Polen har ikke blot undgået finanskrisen men nationen har ligefrem formået at skabe vækst. Er Polen eksemplet på den europæiske drøm? Ved at undgå recession, nyde af fordelene ved EU støtte til østlandene, og en massiv og målrettet investering i uddannelse kan Polen meget vel vise sig at være den europæiske ledestjerne. Hvis Polen kan være en skabelon for de øvrige lande i Østeuropa vil der ikke blot blive skabt mere balance på kontinentet men også skabt mere dynamik i den samlede, ofte splittede, union. Læs en reportage om udviklingen i Polen på One Europe her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s