Nu truer den lille tue med at vælte det store læs

uffe-tørklæde(1)

Af Uffe Ellemann-Jensen

»Det var en halsløs gerning at acceptere Cypern som medlem af euroen i 2008 – eftersom alle vidste, at Cyperns banksystem var pilråddent, og et instrument for lyssky russiske pengestrømme,« skriver Uffe Ellemann-Jensen på bloggen.

Det var naturligvis halsløs gerning at acceptere Cypern som medlem, før der var lavet en aftale. Men det hastede med at få udvidelsen med de øst- og centraleuropæiske lande på plads, og grækerne (Sic!) truede med at blokere for den store udvidelse, hvis ikke Cypern kom med på forventet efterbevilling. Hvorefter de græsk-cypriotiske politiske ledere (med en enkelt hæderlig undtagelse, ham kommer vi tilbage til) anbefalede et nej til Kofi Annans fredsplan, som blev vedtaget af tyrkisk-cyprioterne…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s